12:00

Emmaboda Komb

Referat: Hovmantorps Goif - Emmaboda Komb

Förlusten ett faktum!!

Efter förra veckan vinst så trodde man att vi var på gång. Förlusten var ett faktum mot ett löpvilligt Hovmantorp, dom ställde till stora problem med sina snabba spelare framåt och speciellt när dom fick stå i stort sätt ostörda och måtta in bollar bakom vår backlinje. På så vis fick vi svårt att försvara oss i första halvlek men vi jobba på och försökte komma i n matchen men halvtidsresultatet var 1-2 till motståndarna favör.

Andra halvlek så påtalade vi att vi måste få mer press på bollhållaren men vad som hände ja har man kommit fel in i en match så är det inte lätt att komma igen det självförtroendet har vi inte än. Vi försöker men är alldeles för bekväma och kommer aldrig riktigt in i pressen, i samma veva så börja Hovmantorp att rulla boll också och det gör det inte lättare och förlusten var ett faktum 1-6 talar sitt tydliga språk vi föll ihop och orkade inte att full följa matchen efter deras 1-3 mål..

Idag så var det inte lätt att ta ut matchens lirare men en som visade framfötterna var 00:an Emilio Ixcot Nilsson och som även blev matchens lirare idag. Mvh Ledarna